Advokatene

Jon Rike

Advokat og partner

Juridisk embetseksamen UiO 1980 med odels og vassdragsrett som spesialfag. Advokatbevilling 1980. Praksis som faglig leder av et eiendomsmeglerforetak, samt praksis som politifullmektig.

 

Rike har også arbeidet i Justisdepartementet. Han arbeidet med saker relatert til interpolsamarbeid og politiets forsterkede narkotikainnsats. Han har også bistått en rekke borettslag og boligsameier med juridiske spørsmål og rådgivning.

 

Egen advokatforretning fra 1988.


Rike arbeider hovedsakelig med fast eiendoms rettsforhold herunder tvistesaker i tilknytning til entrepriser, husleie, kontrakter, transaksjoner mv. samt prosedyre for domstolene. Rike har bevilling for å utføre eiendomsmeglingsoppdrag.

Rike er norsk honorær konsul for Republikken Benin.


Epost: rike@alaw.no

Mobil: 95 25 69 18

Claus Arvesen

Advokat og partner


Juridisk embetseksamen UIO 1986, med bank- og pengerett som valgfag, og boligrett som spesialfag.


Praksis fra finansdepartementet, som leder av juridisk avdeling i finansforetak, dommerfullmektig, og advokatfullmektig. 


Arvesen har advokatbevilling fra 1991. Han har fra dette tidspunkt praktisert som ansvarlig advokat/partner i flere virksomheter. 


Arbeider særlig med rådgivning og prosedyre for mindre bedrifter og private, herunder kontraktsrett, arbeidsrett, fast eiendoms rettsforhold, og skifte.


Arvesen har bevilling for å utføre eiendomsmeglingsoppdrag.

 

Epost: arvesen@alaw.no
Mobil: 92 88 72 20